Catelusi
Bine ati venit pe forumul nostru!!!Va rugam sa va inregistrati.Speram sa va placa si sa va fie de folos ajutorul nostru!!!!!!Va dorim un anu nou fericit dumneavoastra si animalutului(animalutelor) dumneavoastra!!:D:D:D:D

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Catelusi
Bine ati venit pe forumul nostru!!!Va rugam sa va inregistrati.Speram sa va placa si sa va fie de folos ajutorul nostru!!!!!!Va dorim un anu nou fericit dumneavoastra si animalutului(animalutelor) dumneavoastra!!:D:D:D:D
Catelusi
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» vreau sa cumpar un catelus...
Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance EmptyMier Aug 25, 2010 2:46 pm Scris de Alice L.

» Donez 2 catelusi draguti
Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance EmptyLun Aug 23, 2010 7:00 pm Scris de Alice L.

» concurs-creatii propri
Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance EmptySam Iul 24, 2010 6:31 pm Scris de teodora

» Dolly simpatica mea catelusa
Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance EmptySam Iul 24, 2010 6:10 pm Scris de teodora

» prezentare Admin
Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance EmptyMar Iul 06, 2010 3:17 pm Scris de Alice L.

» Daisy maidaneza
Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance EmptyVin Iun 25, 2010 7:13 pm Scris de Alice L.

» flirt - a cute dog
Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance EmptyVin Iun 11, 2010 1:10 am Scris de Alice L.

» Ce ati facut azi
Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance EmptyJoi Iun 10, 2010 8:52 pm Scris de Alice L.

» Pisicile---------
Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance EmptyLun Mai 31, 2010 7:55 pm Scris de Alice L.

Ultimele subiecte
» vreau sa cumpar un catelus...
Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance EmptyMier Aug 25, 2010 2:46 pm Scris de Alice L.

» Donez 2 catelusi draguti
Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance EmptyLun Aug 23, 2010 7:00 pm Scris de Alice L.

» concurs-creatii propri
Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance EmptySam Iul 24, 2010 6:31 pm Scris de teodora

» Dolly simpatica mea catelusa
Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance EmptySam Iul 24, 2010 6:10 pm Scris de teodora

» prezentare Admin
Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance EmptyMar Iul 06, 2010 3:17 pm Scris de Alice L.

» Daisy maidaneza
Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance EmptyVin Iun 25, 2010 7:13 pm Scris de Alice L.

» flirt - a cute dog
Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance EmptyVin Iun 11, 2010 1:10 am Scris de Alice L.

» Ce ati facut azi
Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance EmptyJoi Iun 10, 2010 8:52 pm Scris de Alice L.

» Pisicile---------
Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance EmptyLun Mai 31, 2010 7:55 pm Scris de Alice L.

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Parteneri
forum gratuit

Parteneri
forum gratuit

Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance

4 participanți

In jos

Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance Empty Re: Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance

Mesaj  teodora Mier Noi 11, 2009 12:31 am

dolly orez seara si dimineata pliculet.La pranz boabe.
teodora
teodora

Data de inscriere : 13/09/2009

Sus In jos

Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance Empty Re: Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance

Mesaj  Alice L. Mar Noi 10, 2009 9:19 pm

Si eu am primit aceeasi recomandare de la 3 veterinari(fara oase)

Daisy mananca(dimineata) un castron cu boabe(royal canin,hill`s,friskies,darling,etc)si un castron cu carnita,orez,morcovi(seara) iar la pranz ii mai conserve mici(vet-ul mi-a recomandat sa ii dau conserve chappi)....daca mananca decat boabe intr-o zi atunci a doua zi nu mai mananca decat mancare fiarta
Alice L.
Alice L.
Moderator
Moderator

Data de inscriere : 15/05/2009

http://labrador.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  deea1998 Mar Noi 10, 2009 1:58 am

ATENTIE
Daca, catei inca sunt mici nu le dati oase... Pentru ca atunci cand vor creste veti avea probleme cu ei:
1. O sa aiba viermisori !
2. Si o sa faca Neutral caca (scuzati expresia) cu sange.
O doamne mi-a zis ca si-a ii dadea si apoi dupa 2-3 ani a murit Crying or Very sad
deea1998
deea1998

Data de inscriere : 25/10/2009
Varsta : 26
Localizare : Husi

http://deebia.myforum.ro/

Sus In jos

Mesaj  deea1998 Mar Noi 10, 2009 1:56 am

Si mancare umeda (carnita in sos) si boabe...
Dar ii dau si mancare facuta acasa...
deea1998
deea1998

Sus In jos

Mesaj  teodora Lun Noi 09, 2009 11:23 pm

pliculete sau boabe????????????? rendeer
teodora
teodora

Sus In jos

Mesaj  deea1998 Mar Noi 03, 2009 5:08 pm

Eu Sashei ii dau pedigree de la Pedigree sau Chapy
deea1998
deea1998

Sus In jos

Mesaj  Alice L. Mar Noi 03, 2009 4:22 pm

Laughing daca sunt bomboane de ciocolata atunci nu are voie.... Laughing Laughing Laughing ce-mi place smilies-ul asta cu lol Laughing
Alice L.
Alice L.
Moderator
Moderator

Data de inscriere : 15/05/2009

http://labrador.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  teodora Mar Noi 03, 2009 2:33 am

Sunt bomboane de ciocolata!=))
teodora
teodora

Sus In jos

Mesaj  Dog and Girl Lun Noi 02, 2009 2:49 am

da nu ii fac nici un rau sunt "legume" sau ce-or fi ele
Dog and Girl
Dog and Girl
Admin

Data de inscriere : 14/05/2009
Varsta : 31

https://catelusi.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  teodora Lun Noi 02, 2009 12:52 am

Are voie sa manance castane?
teodora
teodora

Sus In jos

Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance Empty Cum ne hranim catelul, ce are voie sa manance si ce nu are voie sa manance

Mesaj  Dog and Girl Mar Aug 11, 2009 5:32 pm

Astazi vorbim despre cum trebuie hranit un catel, ce alimente are voie sa manance si ce ii este TOTAL interzis.

Pe langa hranä speciala (conserve, hrana uscata) in functie de vârsta (junior sau adult), greutate si starea de sanatate (ex. pentru probleme urinare, dermatite, femele gestante, câini obezi etc.), mai putem da cainelui mancare gatita in casa.

CE ARE VOIE SA MANANCE:

carne de pasare, pipote, vita (fiarta, gratar), orez, legume si fructe (morcovi, telina, pastârnac, dovlecei, ardei, crude sau fierte; mere, brânza de vaci, cas, urda, telemea desarata; iaurt, 1 -2 galbenusuri de ou crud pe saptamana;

CE NU ARE VOIE SA MANANCE:

carne de porc; oase de pui, porc sau miel; prajeli (snitel, cârnaciori. carne prajita in ulei, omleta etc.); mezeluri (salam, sunca etc.); bránzeturi fermentate (de burduf, brânza topita, cascaval etc.); cartofi, varza, mazare, fasole uscata; pâine (mai ales proaspata, arpacas, paste fainoase in exces (unii deloc); dulciuri (prajituri, biscuiti, zahar, bomboane, ciocolata etc.); nuci, alune, seminte, fistic; banane, pepene galben dulce, in general fructe foarte dulci; conserve de uz uman;

ATENTIE LA:

- carnea tocata speciala pentru câini (pachetele contin tot felul de resturi indigeste- ciocuri, gheare etc) SAU la conserve. Unii caini nu le tolereaza, daca au probleme cu stomacul sau sunt mai sensibili.
- alimente alergogene unt, capsuni, mezeluri etc.;
- numärul meselor pe zi (pentru pui-o masa la doua-trei ore, iar mesele se raresc progresiv pâna la 1-2 mese / zi pentru un adult);
- La rasele de talie mare si foarte mare (dog. doberman, mastino etc), dupa masa cainele se lasa sa doarma sau sa se odihneasca. Dac agita, se joaca, alearga etc, este risc major de torsiune gastrica-urgenta !)
- APA de baut trebuie sa fie la discretie si mereu proaspata!;

ESTE INTERZIS CERSITUL INTRE MESE!! Daca vreti sa ii dati ceva din ce mancati voi, asteptati pana terminati de mancat si abia apoi ii dati si cainelui. In caz contrar, veti avea un caine cersetor, care va plange tot timpul sa manance impreuna cu voi!
Dog and Girl
Dog and Girl
Admin

Data de inscriere : 14/05/2009
Varsta : 31

https://catelusi.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum